Velg en side

 

Bygge nytt hus eller renovere?

 

Vannbåren varme og tappevann uten borekostnader

Skal du bygge nytt hus eller renovere et gammelt? Da anbefaler vi deg å ta kontakt med en av våre autoriserte forhandlere for en gratis befaring tidlig i prosessen! Under en befaring vil forhandleren svare på alle de spørsmål du måtte ha rundt alternativet luft/vann samt gi deg veiledning på hvilke løsninger som kan gjøre ditt hjem varmere og lunere! En befaring og et påfølgende tilbud om løsning og besparelseberegninger kan komme godt med i budsjetteringen av et bygge- eller renoveringsprosjekt.

Nysgjerrig?

check-mark-3-512  Skal du bytte ut den gamle oljefyren?
check-mark-3-512  Nygjerrig på ny effektiv teknologi?
check-mark-3-512  Vil du halvere fyringskostnadene?
check-mark-3-512  Vil du være miljøvennlig?

Tenk nytt og miljøvennlig!

  Høyere energimerking på huset
  Økt boligverdi
  Energivennlig bolig
  Lavere fyringskostnad
  Høy komfort
  En ektrem utslippsvennlig energiløsning

Komfort uten borekostnader. Med Ecodan varmesentral fra Mitsubishi Electric får du en pålitelig og høyteknologisk oppvarmingsløsning med høy komfort til din bolig, uten borekostnader. Oppvarmingskostnadene til vannbåren varme og varmtvann vil bli sterkt redusert.

Finn din lokale forhandler her!

Enova tilskuddet

Det nye enovatilskuddet gir deg støtte for å utføre energibesparende tiltak i din bolig. Dette gjelder også renovasjon og nybygg. Les mer på Enova om hva du kan få tilskudd til!

Les mer på Enova.no

Ønsker du å få vite mer om løsninger til din bolig?

Enkleste måten å få informasjon om hvilken løsning som er mulig i ditt hjem, er å ta kontakt med en forhandler! De gir deg en gratis befaring av ditt anlegg og veileder dere riktig for en optimal løsning!

Klikk her!