Select Page

Ofte stilte spørsmål

Passer luft/vann varmepumpe hos meg?

Ja. Hvis du har et vannbårent varmesystem. Det vil si radiatorer eller vannbåren varme/gulvvarme. Dersom du skal renovere eller bygge nytt anbefaler vi å se på våre løsninger! En luft til vann varmepumpe passer til de fleste boliger. (Ikke nødvendigvis leiligheter)

Hvordan fungerer en luft/Vann varmepumpe?

En luft/vann varmepumpe består av en utedel med stillegående vifte, en varmeveksler og en varmtvannstank som plasseres i eksisterende fyr-rom eller annet egnet sted. Varmesentralen kobles til vannbåren gulvvarme eller radiatorer.

Støtte ordning ved installasjon av fornybar energikilde (varmepumpe)?

Ved installasjon av en fornybar energikilde så finnes det flere støtteordninger, se mer på Enova.no

Hva koster en luft/vann varmesentral (varmepumpe)?

Kostnaden på et komplett opplegg med luft/vann varmepumpe vil avhenge av energibehovet som skal dekkes. Ta kontakt så kan vi ta et kvalifisert overslag av din besparelse og inntjeningstiden i ditt tilfelle.

Hvorfor kjøpe Mitsubishi Electric Ecodan varmesentral (varmepumpe)?

Vi kan levere komplette løsninger til ditt hjem med den mest kompakte varmesentralen på markedet. Mitsubishi Electric står for kvalitet.

Må jeg skifte ut radiatorene ved utfasing av oljefyr?

I noen tilfeller må noen radiatorer skiftes ut med for eksempel viftekonvektor (varmevifte) Vi anbefaler alltid å ta en rens av varmesystemet ved installering av ny varmesentral. Våres autoriserte forhandlere vil gå gjennom varmesystemet på en gratis befaring.

Hvor mye sparer jeg ved installasjon av varmepumpe?

Ta kontakt med en autorisert forhandler eller Mitsubishi Electric så vil vi ta en beregning av din bolig og anbefalt type varmesentral. Klikk her for å finne din nærmeste forhandler >>

Varmer varmepumpen opp tappevannet?

Ja, Ecodan varmesentralen varmer også opp tappevann som det er stor besparelse på.

Kan en varmepumpe varme opp selv ved -20 C°?

Ja, Mitsubishi Electric har varmepumper som gir god effekt helt ned til -28C° (Link til teknisk tabell)